Σύμβολο | Τιμή | %Μεταβολή |
---|---|---|
S&P 500 | 1.278 | -0,25% |
Σύμβολο | Τιμή | %Μεταβολή |
---|---|---|
FTSE 100 | 5.650 | 0,45% |
Σύμβολο | Τιμή | %Μεταβολή |
---|---|---|
DAX | 6.058 | -0,62% |
Σύμβολο | Τιμή | %Μεταβολή |
---|---|---|
NIKKEI 225 | 8.390 | -1,16% |
Σύμβολο | Τιμή | %Μεταβολή |
---|---|---|
ΓΔ | 648 | -2,22% |
Ο άσσος στο μανίκι της κυβέρνησης είναι τα ομόλογα της ΕΚΤ...
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.mpros kremos kai piso rema... aa re elladara pou se kantantisan oi neoellines!!!!
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.ωραια κ. πετρο
θα τεθει διλημα
υπαρχει τροπος να μας βγαλουν απο ευρω;
δεν χρειαζετε 2-3 χρονια ροετοιμασιας για να τυπωθει ασφαλες νομισμα;
δεν θα χασουν τα χρηματα τους αμα παμε στη δραχμη οι πιστωτες;
τους μονους που συμφερει εχω την εντυπωσει ειναι οσοι λεηλατουν και θα συνεχισουν να λεηλατουν την χωρα δηλαδη οι πολιτικοι και τα λαμογια
ομως σημασια δεν εχει αυτο πλεον
αλλα το τι θα γινει.
εσεις τι λετε ,μετα απ οσα θα συμβουν ;
θα μεινουμε ή θα φυγουμε απο ευρω Πετρο;
Το σχόλιο του "ΑΠΑΤΗΝ" είναι όλα τα λεφτά....Το υπερκείμενο είναι σε μια γλώσσα αρκετά περίεργη...Ελληνικά πάντως, δεν είναι
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.«Ιστορικό Δίλλημα» ή ΣΑΦΕΣΤΑ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( τα οποία ούτε Νοείτε , ούτε κατανοείτε , ούτε καν μιλάτε * ) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ;
Ενώ λοιπόν έγινε τόσο σαματάς τον Δεκέμβρη με το δημοψήφισμα που πρότεινε ο αριστερόχειρας Τζεφρυ Τσαντ και μάλιστα εντός Ιανουάριου προκειμένου να εξυπηρετήσει ΣΑΦΩΣ τα συμφέροντα αυτών που του έδωσαν το τελευταίο Βραβείο «ανδρείας» και «ήρωισμου» ( ούτως ή άλλως για αυτό του το έδωσαν και πραγματικά και δημοσιογραφικά) , τελικά σήμερα «μας λέτε» ότι θα όντως θα γίνει . ( αν και αυτό ήταν γνωστό προ πολλού ότι θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να γίνει) .
Σήμερα λοιπόν όσοι επεξεργάζονται αυτά τα σχέδια ( πολιτικοί, αξιωματούχοι, Τρόικα , Νομικοί κύκλοι, Θεσμικοί κύκλοι - αν και μπορούσατε με μια λέξη ή έστω ένα όνομα να είσαστε περισσότερο σαφείς για το ποιοι είναι όλοι τούτοι οι ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ , αλλά τέλος πάντων)
μας το πασάρουν ως δίλλημα και όχι ως δημοψήφισμα.!!!! ( Σημερον Βαφτιζομεν το Δημοψήφισμα Δίλλημα και αύριο μέρα είναι οπότε μπορούμε να το Βαφτισομεν π.χ ΣΩΤΗΡΙΑ ή γιατί όχι ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ή ακόμα - ακόμα Δημοκρατικό δικαίωμα αλλά με συγκεκριμένη απάντηση.
Τούτο λοιπόν το Δημοκρατικό Εβροπαϊκό δικαίωμα ( όπου άλλοι ορίζουν πριν από σας για σας το αποτέλεσμα) φαντάζομαι ότι ήδη το γνωρίζετε , αφού το αποτέλεσμα (θα) είναι δεδομένο. Μήπως τούτο το δικαίωμα θα πραγματοποιηθεί με την ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ βοήθεια του κύριου ΚΙΣΣΑ ( μήπως θυμάστε πριν κανά δυο μέρες που αναρθρολογουσε για το τέλος του κόσμου και περί δραχμής , αναμεταδιδόμενος και διαφημιζομένος εν ριπή οφθαλμού και ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΟΣ από την «ΔΙΚΑΙΑ και ΜΗΤΡΙΚΗ» μας γλώσσα την ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ στην ξενόγλωσση και κακοηχη Νεοελληνική από « όλα» τα οικονομικά ηλεκτρονικά μέσα ;) Ο κύριος τούτος ως Γνωστόν έχει εμπειρία στις αναδείξεις ΔΗΜΑΡΧΩΝ εκ του μακρωθεν , συνεπώς και σαφώς αποτελεί καλή επιλογή σε περίπτωση που προτιμηθεί αυτή η οδός .
Μήπως τούτο το αποτέλεσμα του δημοκρατικού δικαιώματος και της ανθρωπινής αξιοπρέπειας θα βοηθηθεί από τις γνωστές και «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ» δημοσκοπικές εταιρείες και εν γένει την όλη την ΨΙΤΤΑΚΙΑΚΗ ΤΕΧΝΗ ; Τον Τσιπρα μας τον έδιναν 18% , το Θυμάστε ; Τον ΑΓΑΡΗΝΟ κυβερνήτη μας που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗ του δίνουν 70% .!!! Ε ! στο « Ποθούμενο Αποτέλεσμα» να μην δώσουν ένα 99% προκειμένου να τιμήσουν τους συγγενείς τους της Μπολσεβίκικης Δημοκρατίας;
Μήπως τούτο το Ποθητό και αναζητούμενο αποτέλεσμα που άλλοι σχεδιάζουν για το ΚΑΛΟ μου θα βοηθηθεί προκειμένου να εξαχθει το σχεδιαζόμενο ( δηλαδή το «Ορθό») από τους ΑΖΕΡΟΥΣ (ρωσσοποντιους μας τους βάφτισαν ) με ένα ανανεωμένο ( new look) σχέδιο οργανωμένο από κύκλους που περιφέρονται εντος του λεγόμενου Διεθνούς Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων δηλαδή με ένα νέο «Χρυσόμαλλο δέρας» δηλαδή ένα «χρυσόμαλλον δέρας + ( plus) όπως καλή ώρα έκανε o πρωτοπόρος σε τέτοια θέματα Σημίτης ( συγγνώμη δεν το ήθελα να το πω το όνομα η καταραμένη ανάγκη με έκανε να το ξεστομίσω , γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να καταδικαστώ λογω του ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ νομοθετήματος ( αντιρατσιστικό τον Βάφτισαν) σε ποινή εγκλεισμού ) και πήρε το ποθητό αποτέλεσμα της τότε εκλογικής αναμέτρησης ; Μήπως τούτοι οι « ομογενείς» τούτη την φορά χρησιμοποιουθουν ολιγον επιθετικότερα ( επίσημο όπλο η ΧΑΤΖΑΡΑ ) προκειμένου να ενεργήσουν είτε έτσι είτε αλλιώς ;
Μήπως θα γίνει μια μετακόμιση άλλων «αδελφών μας» από κάποια κοντινή χώρα της χερσονήσου του Αίμου προκειμένου να συμβάλουν αποφασιστικά στο Ποθητό και «ελεύθερο» αποτέλεσμα της Ελευθερίας του «επιλεγειν» προκειμένου και οι Διεθνείς παρατηρητές ( μαγαζιά και παραμαγαζα ) να επιβεβαιώσουν την ελεύθερη βούληση του ελληνικού λαού; Μήπως τέλος καταφθάσουν εδικές δυνάμεις εκ της νοτιοανατολικής μεσογείου προκειμένου να επιστατήσουν και να συνδράμουν αποφασιστικά είτε « εικονικά είτε και πραγματικά» στην ανάδειξη της ελεύθερης βούλησης του ελληνικού λαού; ( έχουν εμπειρία !!! , το έχουν ξανακάνει οπότε είναι δοκιμασμένη συνταγή!)
Κύριοι Τι στην ουσία άλλαξε από τον Δεκεμβρη και εδώ , δηλαδή από τότε που ο Τζεφρυ ή σωστότερα ΟΙ του ΤΖΕΦΡΥ , επεχείρησαν αυτόν τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ ;( Δικαίωμα μου ( εκ ΘΕΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ) είναι να ΟΝΟΜΑΖΩ και όχι να ΟΝΟΜΑΤΙΖΩ = βαφτίζω πρόσωπα , καταστάσεις , πράγματα κλπ )
Δηλαδή αυτοί που μέχρι πρότινος έπαθαν κολουμπρα με την κίνηση του «Τζεφρυ» και τότε πανικόβλητοι έτρεχαν να δηλώσουν ότι τα αυτονόητα δε γίνονται να παζαρευτούν σε ένα δημοψήφισμα αφού ο ελληνικός λαός σύσσωμος θα ψήφιζε υπέρ του αγίου και σωτήριου Ευρώ και αργότερα δήλωναν ότι αυτοί οι ίδιοι ( στο εξωτερικό βέβαια ) ότι αυτοί ήταν που έσωσαν την κατάσταση και δεν πήγαμε σε δημοψήφισμα αφού «πρόλαβαν « και έφτιαξαν την ΥΒΡΙΔΙΚΗ και παράνομη κυβέρνηση με το βαφτιστικό ονοματάκι « Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» και δεν έγινε κανένα ατύχημα , ΑΥΤΟΙ λοιπόν οι ίδιοι έρχονται και μας λένε σήμερα ότι θα έρθουν να κάνουν αυτό που πριν από λίγο καιρό οι ίδιοι ακύρωσαν .
Προσοχή το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κομματικό , είναι ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ .!!!!!
Εκ της απολύτου ΛΟΓΙΚΗΣ ( ποιος την έχασε ;) αν αυτό συμβεί (που όντως έτσι σχεδιάζεται ) και κατέλθουν Προετοιμασμένοι ως αστακοί να ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ πάση θυσία και με κάθε τρόπο την «Ελεύθερη βούληση του λαού» βάζοντας ως «δίλλημα» στην ουσία τον θάνατο δια απαγχονισμού ή δια Τουφεκισμού ( το μόνο σίγουρο δηλαδή είναι ότι θα σε ΣΚΟΤωσουν !) γιατί ΤΟΡΑ τους βολεύει « το tempo» ,( Σύμβαση) ενώ πριν όταν το πρότεινε ο Τζεφρυ δεν τους βόλευε , θα ήθελα να σας ΘΥΜΙΣΩ ( αν δεν είστε μεταμοσχευμένοι !) ότι ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ τα τους «Τζεφρυ». Βλέπετε βρε παιδί μου δεν ακούν και εκείνο τον κακόμοιρο τον Walter που σήμερα μόλις γονατιστός παρακαλούσε για τα ησυχότερα . ( ευτυχώς παίδες που έχουν βουλωμένα τα αυτιά από τις Ακαθαρσίες και δεν αμπατάρουν , δοξασοι ο Αλλαχ που δεν μπορούν να γιατρέψουν το σύνδρομο DOW !! ). Βέβαια ο walter στην Ουσία δεν έχει ΕΝΝΟΗΣΕΙ το τι παίζεται και για αυτό μιλά μόνο για τα λεφτάκια !!!!
« Οι επικεφαλής των εταιρειών θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα σφάλματα που έχουν κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια και να τα διορθώσουν συστηματικά. Εάν αυτό συμβεί με τη συνεργασία και του πολιτικού κόσμου θα μπορούσε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ αγορών και πολιτικής», τονίζει ο Norbert Walter.
Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank υποστηρίζει ότι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση, καθώς νομίζουν ότι μπορούν να αντλήσουν οφέλη πλήττοντας ο ένας τον άλλον. «Η συνεργασία και το αίσθημα της κοινότητας έχουν χαθεί στις κοινωνίες μας και αυτό μας ζημιώνει όλους», επισημαίνει ο γερμανός οικονομολόγος. Ο Walter χαρακτηρίζει πρόφαση την αρχή του ανταγωνισμού, την οποία επικαλούνται οι πρωταγωνιστές των αγορών.
«ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ» ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ», ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.»
Συνεπώς ΑΠΟΤΥΧΙΑ του σχεδίου τούτου είτε με το καλό , είτε με το κακό , είτε με το πολύ κακό !!!!! Άρα πιθανόν είτε αναβολή , είτε όντως ΠΤΩΧΕΥΣΗ αλλά ΜΗ Συντεταγμένη ………….. και ο αυτός που ΝΟΑ δεν είναι ΝΩΕ αλλά ΝΟΗΜΩΝ
ΥΓ. Αν Συνδυάσετε με τα λεγόμενα Σαχινιδη τότε θα δείτε το πως ακριβώς το ετοιμάζουν αυτό το δίλλημα .!!!
….* τα οποία ούτε Νοείτε , ούτε κατανοείτε , ούτε καν μιλάτε …… ΟΧΙ ΟΛΟΙ, μα πάρα πολλοί δυστυχώς Ναι.!!
GIA AYTO ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΟΡΤΟΝΑΝ ΑΓΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ..................
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.